Haal het beste uit jezelf

Lekker in je vel zitten.. dat is zoveel meer dan een mooi plaatje.

SkinXpert is destijds begonnen met causale huidverbetering waar de functies van de huid structureel in een andere conditie gebracht worden. Toegepaste technieken hiervoor zijn allemaal gericht op de huid en dienst functionaliteit, wetenschappelijk onderbouwd en in de loop der jaren hebben ook wij af en toe met verbazing gekeken naar de behaalde huidverbetering, en dat doen we nog steeds. Technieken als de hannah Bindweefselmasssage, rimpelreductietherapie , littekenreductietherapie, (kruiden) peelings en een adequaat activeringssysteem gecombineerd met huidhulp thuis vind je altijd terug in de behandelingen. Zo voelt je huid zich na de behandeling alsof deze naar de sportschool is geweest: actief, fris en een mooie gezonde kleur. Verbetering is zichtbaar op het gebied van rimpeldiepte, conditie, vitaliteit en egaliteit.

Zoals het gezegde het verwoordt “echte schoonheid zit van binnen” laat zien dat er naast de fysieke behandeling van de huid (en lichaam) nog meer verbetering te behalen is door onszelf als geheel te bekijken. Dit is de aanleiding geweest voor de holistische stroming binnen SkinXpert, HoliXpert. Meer hierover is terug te vinden onder het kopjeHolistische therapie Het werken met de verschillende holistische niveaus in onszelf laat zien dat het niet uitmaakt met welk niveau je begint, als je maar ergens begint. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

De werklocaties van SkinXpert zijn niet alleen de fysieke locatie in Boxtel, maar ook mooie plekken in de natuur of bij jou, al dan niet online of fysiek. Zo kan iedereen op een eigen manier, eigen snelheid en eigen wensen leren het beste uit zichzelf te halen.

Neem contact op

Adres: Rechterstraat 6b

5281 BV Boxtel

Rechterstraat 6b, 5281 BV Boxtel, Nederland

Locatie:
Rechterstraat 6b

5281 BV Boxtel

Telefoon
06 51243959

Site:
www.skinxpert.nl

Copyright 2024. Powered by Bokaa.nl