Behandelingen

Populaire behandelingen

Intake gesprek SkinXpert

In de intake wordt je behandeltraject op maat afgestemd op je individuele doelstellingen. Dit
vormt de basis voor verdere opbouw, analyse, monitoring en voortgangsbewaking. We
combineren wetenschappelijke benaderingen met alternatieve technieken in dit gesprek.
Ook maken we startfoto's om eventuele verbeteringen in je huid gedurende het traject
zichtbaar te maken. Na de intake ontvang je een gepersonaliseerd advies op verschillende
behandelniveaus.

Hannah Xperience

Deze huidverbeterende behandeling is krachtig, opbouwend, ontspannend en conditie
verhogend. De hannah Bindweefselmassage wordt intensief ingezet om het algehele
huidbeeld drastisch te verbeteren door stimulering van collageen,- en elastine. Doordat de conditie verbetert zal ook het immuunsysteem van de huid zich positief verhouden tot de beginwaardes van het intake gesprek. In deze behandeling wordt gewerkt met het 5 stappen systeem van hannah.

High Skin-vest-ment

Net als de populaire hannah Xperience
wordt hier intensief gewerkt op de huidconditie. Door het daarnaast integreren van de hannah Rimpel Reductie Therapie wordt daarnaast ook specifiek gewerkt op de rimpel,- en pigmentvorming en volumeverlies. Uiteraard wordt ook de ontspanning niet vergeten en wordt de behandeling afgerond met een inzet van Ultra Geluid of de Strijkmassage. Spectaculaire resultaten zijn de verwachten in het volume, de elasticiteit en het opheffen van blokkades in de betrokken gebieden.

Intense Treatment

Neem je huid mee naar the next level door de combinatie van hannah en Juliette Armand.
Door het oppervlak te diepgaand te peelen op de verschillende huidlagen, en daarmee de
strijd aan te gaan met een doffe of vale huid, onzuiverheden en rimpelvorming worden
gebruikte werkstoffen daarna nog intensiever verwerkt en de stimulering intenser worden.
De daarna gebruikte Bindweefselmassage geeft een waar feest voor je huid en diens
uitstraling.

Bootcamp 6 behandelingen

De bootcamp is een kort behandelingstraject om de huid een boost te geven naar een hoger
niveau. Een ware inhaalslag in een kort tijdsbestek van 6 weken. Net als de bootcamp zoals we die kennen uit de sportwereld bevat dit intensieve en krachtige elementen die de huid aanzetten tot herstel. Afhankelijk van de huidconditie zijn deze elementen verbonden aan de Rimpelreductietherapie, Ultra Geluid, Intense Treatment en/of Bindweefsel massage.Dit is afhankelijk van het te bereiken doel.

Huidverbeterende kuur

Door in kuurvorm te werken gedurende 8 weken is het cumulatieve effect van de
Bindweefselmassage, Rimpel Reductie Therapie of Litteken Reductie Therapie vele malen groter. Het verbeterend effect op de huid is zelfs wetenschappelijk vastgesteld tot maar liefst
80%.

Juliette Armand Vitamin

Deze huidverbeterende, verstevigende en verstrakkende Grand Retinoid Vitamin Boost met diverse vitamines is breed inzetbaar. Zo werkt deze op overmatige pigmentvorming, vermindering van rimpels en photo-ageing, maar ook op cellulaire activatie en verbetering van elasticiteit en huidvernieuwing. Duur 45 minuten. Behandelfrequentie is 8 behandelingen in 4 weken, daarna maandelijks herhalen

Juliette Apocalypsis Peeling

Een openbaring van de natuur met een medium-diepe kruidenpeeling op een non-invasieve, 100% natuurlijke manier. Het behandelt huidverkleuringen , pigmentvlekken, littekens en rimpels op basis van de natuurlijke exfoliërende kracht van zoetwatersponzen en alfahydroxyzuren. Een ware synergie tussen natuurlijke werkstoffen en de natuurlijke herstelkracht van de huid. Duur 60 minuten + 45 minuten (nabehandeling)

East meets west

In deze uitgebreide behandeling ontmoet de moderne westerse wetenschap de
oude oosterse wijsheden. Door moderne High-Tech producten van Juliette Armand te combineren met guasha, acupressuur, reiki en hot minerals werken we naar een hoog niveau op het gebied van huidverbetering, balans en ontspanning. Duur: 90 minuten

Intakegesprek HoliXpert

Deze kennismaking is bedoeld om de hulpvraag en historie helder te krijgen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvang je een passend behandelplan met makkelijk te implementeren adviezen gericht op jouw persoonlijke doel na deze uit te hebben mogen testen. Duur 60-90 minuten.

Behandeling HoliXpert

Naar aanleiding van de eerdere intake is deze behandeling samengesteld uit de volgende methodieken: Klankschalen, Reiki, systeemopstellingen, EFT, Sedona, (geleide)meditatie, 5 elementenleer, dualiteit, hormoonfactor, acupressuur, cupping, chakra healing,affirmaties en manifesteren, minnesota stappen, positieve psychologie, DISC en human design. Duur 60 of 90 minuten

Haal het beste uit jezelf

Wanneer je echt werken wilt aan je doelstellingen en een transformatie door wilt maken is het nodig om van de gelopen paden af te stappen. Dit traject beslaat op zijn minst 3 maanden, waarna er een evaluatie en aanpassing van de doelstelling plaatsvindt wanneer noodzakelijk. Zo wordt ook hier op maat gewerkt aan de beste versie van jou! Contactmomenten zijn on’- en offline en fysiek of op afstand.

Producten

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan sturen we het gewenste product met liefde op.

hannah producten

Geef je huid een kans

De doelstelling is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat. Je wordt met empathie behandeld met huidverbetering als doel. hannah werkt middels een overzichtelijk stappensysteem, zowel in de behandelingen als bij het gebruik thuis. Dit om niet alleen makkelijk en overzichtelijk thuis aan de slag te kunnen gaan, maar ook om alle fysieke systemen in de huid te kunnen bereiken. Het in kaart brengen van de huidwaardes is daarom de belangrijkste eerste stap van het hannah systeem voor huidverbetering.

Juliette Armand

Professional skincare

Het Griekse merk Juliette Armand is opgericht in 1992, toen chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou besloten om hun expertise in te zetten binnen de professionele beautybranche, nieuwe formules te ontwikkelen en persoonlijke waardes toe te passen op het laboratoriumwerk. Het doel was om innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zij streefden ernaar om de ware benodigdheden van de huid te identificeren en hier aan bij te dragen door vooruitstrevend te zijn in hun wetenschappelijk denken en onderzoek om mensen zichzelf weer goed te laten voelen in hun eigen huid.

Marc Inbane

Tan-tas-tic

Het oog wil ook wat, maar dan wel veilig! Het mooie zongebruinde tintje willen we allemaal wel. Tegenwoordig is het echter zo dat er steeds meer bekend raakt over de schadelijke effecten van de zon en welke nadelige effecten van de zon die we kunnen ervaren op onze resultaten wanneer we met huidverbetering aan de slag gaan. Als je weet dat zelfs door een dik wolkendek nog steeds 80% van de UVA op de aarde (en daarmee ook op ons) aankomt, is zonbescherming onontbeerlijk. Om de huid toch van een extra kleurtje te kunnen voorzien is er Marc Inbane. Streeploos, makkelijk en op allerlei manieren te verwerken voor het beste resultaat. Let wel, dit bruine kleurtje is geen natuurlijke bescherming zoals onze eigen pigmentering dat wel is.

Trainingen & Workshops

Trainingen & workshops

Buiten de activiteiten en behandelingen is het mogelijk om speciaal voor jouw bedrijf, groep of persoon een training, seminar of workshop op te zetten waarbij je kunt denken aan teambuilding, intuïtief leiderschap of begeleiding van transformatie of misschien meer gerelateerd aan huidverbetering. Hierin kunnen alle aangeboden methodieken vinden of behandeld worden, in het klein en in het groot qua deelnemers en samen in te richten in kosten, locatie en duur.

Locatie: Rechterstraat 6b

5281 BV Boxtel

Call 06 51243959

Skinxpert

Skinxpert

Copyright 2024. Powered by Bokaa.nl