HANNAH

Elk hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat snel zichtbaar is.

Om je huid optimaal te kunnen verbeteren, is het heel belangrijk dat de producten die je gebruikt nauwkeurig worden afgestemd op je individuele huidtype en actuele huidconditie. Het in kaart brengen van de huidwaardes is daarom de belangrijkste eerste stap in het hannah systeem voor huidverbetering!

hannah producten boxtel

NATURGEIST

Naturgeist biedt een uitgebreide en complete lijn aan natuurlijke cosmetica producten. Voor alle huidtypen (droog, normaal, vet, gevoelig, ouder en jonger) zijn speciale crèmes verkrijgbaar. Het zijn fijne en betaalbare producten die de huid zichtbaar mooier maken.

Zoals de naam al aangeeft wordt bij de ontwikkeling van producten uitgegaan van natuurlijke en biologische bestanddelen, zoals bijvoorbeeld bijenhoning en extracten van geneeskrachtige kruiden. Zo bevatten veel producten krachtige voedingsingrediënten als amandel, avocado-olie, bijenhoning, kamille, duizendblad, perzikpit, macademia, allantoïne, vrea, sinasappelbloessem en vitaminen A, C en E.